Logo

Feedback

Uw mening betekent veel voor ons!

We willen graag weten wat uw ervaring geweest is bij AConvert. Met uw mening kunnen wij onze diensten verbeteren waar nodig.

De opkomst van social media en andere online platformen zorgen ervoor dat de klant makkelijker zijn mening kan geven. Ook wordt online mond-tot-mond reclame steeds belangrijker.
Deze meningen zijn belangrijk voor de ontwikkeling van AConvert.

Hopelijk is uw ervaring goed geweest bij AConvert. Heeft u een opmerking?
Laat het ons weten!

Terugkoppeling in beide vormen is even waardevol voor ons!


Feedback verzenden

E-mail Link Google Review Link Youtube link

Meningen van andere klantenGeplaatst door Winnie op 8 september 2023

"Hele fijne, snelle service! Waardevolle videoband kon binnen een paar uurtjes worden gedigitaliseerd, waardoor we oma's wens om de film af te spelen op de koffietafel op het laatste moment nog konden vervullen. George is een heel aardige en professionele man die zijn werk met plezier doet. Opslag van de film was mogelijk op usb stick en bovendien in een cloud service, wat het doorsturen van de film naar familie heel makkelijk maakte. Dit alles ook nog voor een super eerlijke prijs. Bedankt George!"
Geplaatst door Clint op 13 augustus 2023

Heel tevreden met de geleverde service! Snel, betrouwbaar, en laagdrempelige communicatie. De video's zijn van uitstekende kwaliteit. Ik beveel Aconvert aan!
Geplaatst door Ben op 15 juni 2023

Zo'n 850 muziekcd's laten digitaliseren. Snel en goed werk voor een schappelijke prijs, uitstekende communicatie qua overleg en uitleg, gebruiksvriendelijk en George is enorm behulpzaam. Geen vraag is hem te veel. Aanrader!
Geplaatst door Peggy van Helden, Maria Hoop op 12 oktober 2022

Diverse soorten beeldmateriaal afgegeven bij A-Convert. Alles netjes in de Cloud gezet en op een USB- stick. Zo leuk om alles weer terug te kunnen zien. Het contact over en weer was ook heel fijn. Geen vraag was teveel! Super blij met het resultaat! Nogmaals bedankt George.
Anoniem geplaatst, Landgraaf op 12 oktober 2022

"Zeer fijn contact en enorm snelle service! De kwaliteit van de oude foto’s en dia’s die ik heb laten digitaliseren is geweldig, en met de laatste technieken zelfs verbluffend! Ik zou AConvert aan iedereen aanraden die meer waarde en plezier wil halen uit oud beeldmateriaal :).
Geplaatst door Vincent Klinkenberg, Geleen op 29 juli 2022

"Aconvert heeft onze 8mm film uit 1965 gedigitaliseerd. De film was van een slechte kwaliteit maar aconvert heeft er een digitale versie van weten te maken, die zeker nog vaak bekeken zal worden. Complimenten hiervoor!

Bedankt voor de vriendelijke,snelle service."
Geplaatst door Hannie Klinkenberg, Geleen op 29 juli 2022

"Van de week 9 videobanden gebracht naar George América om alles op dvd en stick te laten zetten. Vandaag alles opgehaald, het ziet er fantastisch uit, geweldig verzorgd. Hier kan geen ander bedrijf tegenop, heb je banden of films, dan raad ik zeker George Amerikca aan.

Nogmaals bedankt voor de geweldig verzorgde DVD's."
Geplaatst door Marleen Willen, Bilzen op 18 maart 2022

"Wil je genieten van je oud beeldmateriaal, je overjaarse dia's of filmmateriaal, neem dan contact op met Aconvert. Snel, veilig, professioneel en tegen een aanvaardbare prijs worden al je oude opnames gedigitaliseerd. Zo kunnen wij, onze kinderen en kleinkinderen weer genieten van ons eigen familiearchief.

Bedankt, George, je hebt ons een heel mooie ervaring rijker gemaakt!"
Geplaatst door Nina Wagemans op 14 februari 2022

"Ik zou AConvert ten zeerste aanraden voor het betrouwbaar omzetten van beeldmateriaal. Ik had weinig kennis over het oude beeldmateriaal waarover ik beschikte, George gaf duidelijke uitleg, ook omtrent de prijzen voor de opdracht. Het contact verliep heel spoedig en prettig, zo ook het afleveren van het beeldmateriaal. Het afgeven van dierbaar beeldmateriaal kan een onzeker gevoel geven, maar bij AConvert kan dit absoluut met een gerust hart.

Al met al een zeer professionele en vriendelijke service!"
Geplaatst door Brigitte op 28 september 2021

"Absoluut aan te bevelen! A-Convert communiceert open en helder, en werkt snel en vlot. Dankzij dit puike werk ligt ons filmmateriaal niet langer zielig in een doos, maar werd het terug levend en hebben we weer kunnen genieten, met de klassieke "lach en een traan". Nogmaals bedankt."
Geplaatst door Eric Zeegers op 25 juli 2021

"Bezig met mijn videobeelden voor eeuwig veilig te stellen, middels mijn YouTube profiel. Had zelf al een paar VHS videobanden en video8 bandjes zelf overgezet middels een videorecorder en videocamera. Op het einde bleef ik met 8 digital8 bandjes zitten. Aangezien ik niet meer zo'n camera had en hier ook niet aan kon komen, eens rond gekeken waar ik hiermee terecht kon. Maar is toch overal vrij prijzig. Had zelf wel een prijs in gedachten. Zo had ik in Weert een optie en Sittard A-convert. A-convert wilde mijn bandjes wel voor mijn prijs overzetten. Binnen 2 dagen had ik mijn beelden al op de mijn geleverde harde schijf staan en konden ook deze herinneringen worden opgehaald.

Tevreden over het geleverde product, snelle levertijd voor een leuke prijs. A-convert kan ik dan ook aanbevelen. Ook een prima communicatie."
Anoniem geplaatst op 19 juli 2021

"Ben erg blij met de snelle en goede service van AConvert. Oude zeer waardevolle videobanden werden binnen enkele dagen omgezet op een makkelijk bereikbare cloud om vervolgens te downloaden. Zeker aan te bevelen.

Nogmaals heel erg bedankt George!"
Geplaatst door Joke Naerebout op 7 juni 2021

"Ik heb een groot aantal super8 filmpjes laten digitaliseren door A-convert. Er zaten filmpjes tussen die al meer dan 50 jaar oud zijn en het resultaat is boven verwachting. Het contact met George verliep heel soepel en prettig. Dit bedrijf kan ik zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Joke Naerebout"
Geplaatst door Richard Geraerts op 28 mei 2021

"George heeft mij uitstekend geholpen met het digitaliseren van de dia's welke ik van mijn ouders heb gekregen. Zijn kennis, vriendelijkheid en accuraatheid hebben bijgedragen aan een zeer tevreden eindklant, het eindresultaat is erg goed en ik kan iedereen Aconvert aanbevelen. Een herinnering welke zowel in de cloud te bewonderen valt alsmede via een usb stick.

George, hartelijk dank voor dit prachtige resultaat."
Geplaatst door Ann en Jan Wehrens op 18 maart 2021

"Wij zijn zeer tevreden over de service en behandeling door a convert .hij heeft voor ons dias negatieven foto’s en een dvd op een usb-stick gezet.Omdat wij niet met de moderne middelen over weg kunnen heeft hij ons goed begeleid en niks was te veel.Als ík de betamax banden gevonden heb,zullen we weer een beroep op hem doen.George nogmaals bedankt en wij wensen jou heel veel succes.Ann en Jan Wehrens."
Geplaatst door Theo Ligthart op 5 maart 2021

"Wederom hartelijk dank voor het zo snel digitaliseren van ook deel 2. Ik, en ik weet zeker ook mijn broers en zus, zijn blij dat we nu verstaanbaar kunnen horen wat er op de gesproken brief wordt gezegd. Deze gesproken brief lag al een kleine 70 jaar ( vanaf 1950 ) verscholen in een laatje. Het zijn stemmen van onze oma en oom die al lang geleden zijn overleden. Kortom we hebben weer een stukje historie terug. Toen we deze plaat en vele andere spullen vonden wilden wij graag weten wát er op die plaat stond. Met de huidige apparatuur ( ik heb nog wel steeds een draaitafel ) lukt het niet om de plaat in z’n geheel verstaanbaar te horen. Toen maar gezocht op internet met: “Digitaliseren van gesproken brief “. Jullie site stond als 3e genoteerd en sprak mij direct aan. Professioneel en zag er vertrouwenswaardig uit. Onder het menu “geluid” hoorde ik hoe geluid kan worden verbeterd. Kortom, mijn complimenten ook voor uw zoon. Mocht er in de toekomst nog analoog materiaal gedigitaliseerd moeten worden dan zal ik mij zeker weer tot jullie wenden. Het bedrag van de nota ( zeer schappelijk prijs ) heb ik inmiddels naar u overgemaakt.

Nogmaals mijn dank."
Geplaatst door Arno Limpens & Marga Limpens via mail op 8 december 2020

"Wij zijn ontzettend blij met onze, door Aconvert, gedigitaliseerde oude videobestanden! Erg Tevreden over de kwaliteit en het feit dat alles tevens opgeslagen staat in de Cloud. We kunnen zelfs weer "letterlijk verstaan wat gezegd wordt" op enkele banden omdat George met veel zorg het omgevingsgeluid heeft weggefilterd. Helemaal Top!

Arno & Marga Limpens"
Geplaatst door Lilianne Custers op 8 november 2020

"Geweldige firma, een aanrader. Was er al jaren mee bezig dat ik mijn videobanden wou omzetten naar dvd. Naar mijn mening waren ze dan beter bestand tegen de tand des tijds. Na rondvragen kwam ik terecht bij Aconvert. Er werd met mij meegedacht wat de beste oplossing was voor het bewaren van mijn VHS banden. Dvd was geen optie want ook die waren niet bestand tegen de tand des tijds. Hij kwam met een goede oplossing en ik heb dus ook mijn dvd's, en mini DV etc bij elkaar gezocht en in een keer laten digitaliseren. Ik vond het geweldig. Ook de nazorg, want daarna had ik nog veel vragen en werd er met mij meegedacht en gezocht naar een oplossing ik ben dus meer dan heel tevreden over de service en afhandeling. Bedankt hiervoor "
Geplaatst door Marleen Laudy op 19 juli 2020

"We hebben al veel video’s foto’s en films laten maken bij Aconvert. Zeer professioneel en kundig in elkaar gezet. We zijn dan ook zeer tevreden en raden dit bedrijf aan."
Geplaatst door de Andrzej Stankiewicz via mail op 17 juli 2020

"I have got a number of unique LP's in my collection and have been looking for an opportunity to digitalize them. Searching the Internet, I came across the company AConvert in Sittard. I decided to give it a try and asked to convert 10 of my LP's to CD's. I am very satisfied with the result. I have experienced a high-quality and an extremely customer-friendly service. The CD's were produced quickly and at a reasonable price. I intend to return to AConvert with more orders in the future."

("Ik heb een aantal unieke Lp’s in mijn collectie en zocht naar een mogelijkheid om ze te digitaliseren. Zoekende op het internet kwam ik Aconvert in Sittard tegen. Ik besloot het eens uit te proberen om 10 Lp’s om te laten zetten naar Cd’s. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ik heb een hoge kwaliteit en extreme klantvriendelijke service ervaren. De Cd’s waren snel klaar en de prijs was redelijk. Ik ga beslist terug naar Aconvert voor toekomstige opdrachten.")
Geplaatst door Dhr Nijssen op 11 juni 2020

"Bij het opruimen van mijn zolder kwam ik enkele microcassettebandjes tegen. Ik kon me herinneren dat ik zeker 25 jaar geleden een antwoordapparaat naast mijn telefoon had staan. Hoe langer die bandjes op tafel lagen, des te nieuwsgieriger werd ik naar de inhoud! Wat zou erop staan? Dat antwoordapparaat had ik niet meer en een oude memorecorder die ik na lang zoeken vond, had inmiddels ook de geest gegeven. Een zoektocht op internet maakte me ook niet vrolijker. Zo'n apparaat was nergens voor een redelijke prijs te vinden!
Ik had de hoop dus eigenlijk al opgegeven. Ik zou nooit weten wat er op die bandjes stond... Maanden later kreeg ik een uitnodiging voor een schoolreünie en allerlei herinneringen kwamen weer naar boven. Wat zou het leuk zijn als ik mijn vrienden van vroeger met hun eigen stem van 25 jaar geleden zou kunnen confronteren! Dus toch maar weer eens op internet gezocht of er geen bedrijf was dat die cassettes zou kunnen digitaliseren. En jawel! Nota bene in Sittard, slechts tien kilometer bij mij vandaan, bleek Aconvert in staat die microcassettes voor mij om te zetten, zowel op een usb-stick als in de cloud.
En het moet gezegd: het resultaat is beter dan ik had durven hopen! De stemmen van 25 jaar geleden staan kraakhelder op die usb-stick. Ik heb al veel enthousiaste reacties gehad van oude vrienden en vriendinnen!
George America vertelde mij dat hij alle soorten beeld- en geluidmateriaal kan digitaliseren. Uit het gesprek met hem kwam een zeer enthousiaste en bevlogen vakman naar voren!
Ik heb inmiddels ook nog wat 8mm-films op zolder gevonden, die nog ouder zijn dan die microcassettes, en George vertelde dat het geen probleem is om die te digitaliseren. Dus dat wordt de volgende klus!
De prijs was zeer redelijk, dus voor het geld hoeft niemand het te laten.
Ik kan de service van Aconvert dan ook alleen maar aan iedereen aanraden!"
Geplaatst door Riny en John Muijsers via mail op 19 mei 2020

"Onze VHS speler had na vele jaren trouwe dienst de geest gegeven en nieuwe exemplaren zijn niet meer te koop, de techniek is verouderd. Toch wilden wij een paar voor ons kostbare videobanden bewaren en daarom brachten we deze naar dhr. America van Aconvert in Sittard. Enkele weken later waren deze banden prima gedigitaliseerd op DVD. Ook kregen we er een USB-stick bij waar echter wat technische probleempjes mee waren maar die werden snel en adequaat opgelost.
We zijn blij met het resultaat en de klantgerichte opstelling van dhr. America."
Geplaatst door de familie Homan-Tellers via mail op 13 april 2020

"Goede service. Zeer aardig aan de telefoon en het afhandelen van het omzetten van onze video banden. Professioneel gedaan. Gr uit Roermond"
Geplaatst door John Struver via mail op 18 februari 2020

"Ook ik heb na zelf e.e.a. geprobeerd te hebben de stap gezet om al mijn beeld materiaal, VHS, SVHS-c, mini DV te laten digitaliseren bij AConvert.nl. Dit had ik veel eerder moeten doen. Ook video materiaal van meer dan 30 jaar oud is zeer professioneel naar een heel goede kwaliteit mp4 overgezet. 200 uur video materiaal in enkele weken in de cloud, TOP! Zeker een aanrader."
Geplaatst door Pierre van Rens via mail op 20 januari 2020

"Ik heb na lang aarzelen de vele dozen op zolder die gevuld zijn met duizenden dia’s, tientallen super 8 filmpjes en vele mini DV’s, en ook nog de nodige videobanden weer eens afgestoft en de knoop doorgehakt al dat spul te laten digitaliseren. Via een kennis kwam ik in contact met George America van Aconvert in Sittard.
Een paar weken na de eerste kennismaking en overhandiging van meerdere dozen met al de opgeslagen herinneringen van de voorbije tientallen jaren kwam de melding dat alles was gedigitaliseerd en dat met name de dia’s waren opgeknapt. Wat dat betekende was mij niet geheel duidelijk, maar toen ik de ontvangen usb-stick thuis in mijn pc stak en het resultaat zag was ik opgetogen over de prima kwaliteit van al het materiaal.
Met veel plezier kan nu de hele familie genieten van al die herinneringen, want via de door Aconvert ter beschikbaar gestelde service door alles tijdelijk in de cloud te zetten kunnen ze alles indien gewenst downloaden, en dat hebben ze met verve gedaan.
De geleverde kwaliteit van Aconvert met deskundige begeleiding is ouderwets goed. Een aanrader voor een ieder die de zolderdozen met foto/film/video banden gaat afstoffen!!

Chapeau!!"
Geplaatst door mcvleeshouwers op Marktplaats 18 maart 2018

"Dank voor de snelle en vakkundige digitalisering van oude familiefilmpjes (8 mm en VHS). Fijn dat u beeldverbetering heeft toegepast en dat wij nu niet alleen de filmpjes op USB-stick, maar ook op YouTube kunnen zien. Als we in de toekomst nog digitalisering nodig hebben, weten we u zeker weer te vinden! Vriendelijke groeten, Familie Vleeshouwers"
Geplaatst door anoniem op Marktplaats 22 februari 2018

"Wij hebben enkele video's (waaronder de communie video"s) laten digitaliseren. Dit ging allemaal snel en vakkundig. Nu nog even zoeken naar wat oude filmpjes van de kinderen en die ook nog laten doen. We zijn erg tevreden en raden dit zeker aan. Bedankt."
Geplaatst door vd Berg op Marktplaats 1 februari 2018

"Een hele doos vol oude foto's en documenten laten digitaliseren. Super snelle service en alle documenten weer netjes gesorteerd terug ontvangen. De gedigitaliseerde bestanden op een USB-stick erbij. Echt een aanrader voor het digitaliseren van uw bestanden! Bedankt! Gijsen Optiek Sittard"
Geplaatst door Thijs op Facebook 31 januari 2018

"Ik had een grote collectie VHS-C cassettes, oude 8 mm films, dia's en negatieven om te digitaliseren. Lang getwijfeld waar ik naartoe zou gaan voor deze delicate klus. Uiteindelijk voor Aconvert gekozen en daar geen moment spijt van gehad! Alles was kwalitatief dik in orde en elk item heeft de aandacht gekregen die het nodig had, ondanks de enorme omvang van het geheel. De collectie was na afloop beter gesorteerd dan ik het had aangeleverd. Dan weet je dat iemand hart voor de zaak heeft en dat is van grote meerwaarde voor dit werk. Een buitengewoon positieve ervaring!"
Geplaatst door Mati op Facebook 06 februari 2017

"Als je nog oude of minder oude analoge filmpjes hebt liggen die je wilt digitaliseren: breng ze naar Aconvert. Superservice, snel en goede kwaliteit!!! Superservice: al je bestanden in veilige handen, Aconvert werkt snel en kwalitatief goed! Een aanrader!"
Geplaatst door Peter op Facebook 12 mei 2017

"Zit nu de dia's op de Mac te bekijken. Net met doos 1 klaar Mooi gelukt. Echt gaaf Alsof ik 'n backup van mijn eigen leven weer terug heb, maar nu zeer toegankelijk Nogmaals dank voor de inspanning en dank voor het aanhouden van de indeling"